BRUK AV FARGER

gardenandgem, Updated: 1 min read108 views
Tenke først og kjøpe etterpå, tenke først og kjøpe etterpå.

Dette er et så typisk eksempel på at jeg kjøper planter som ser fine ut, og sikkert er på tilbud eller halv pris. Men når var knallorange Azalaea en god ide? Spesielt med tanke på at det allerede står en magenta rhododendron (Nova Zembla) og en standard catawbiense rhododendron litt lengre bak.

Magenta og orange hadde vært vakkert i en silkekjole for en mørkhåret dame. Eller planter i en krukke, som jeg kan plante hver for seg etterpå. I hagen smeller det skikkelig. Problemet er at jeg har ikke hjerte til å flytte den heller fordi den trives og står veldig bra.

Catawbiensen har en mye blassere fargetone, stakkar, og mister helt glansen i sammenheng med de to sterke fargene i forgrunnen.
Catawbiensen har en mye blassere fargetone, stakkar, og mister helt glansen i sammenheng med de to sterke fargene i forgrunnen.

Det er nesten så den eneste trøsten er at det snart er over, og de blomstrer av. Nei, jeg sa ikke det?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
 • Anette
  Sunday, June 9, 2013

  Synes den lilla og den Orange var perfekt sammen jeg. Fremhever hverandre. De kan gjerne flytte hjem til meg ;)

 • Vigdis
  Sunday, June 9, 2013

  Der fikk du meg i sydenstemning. Spe på med en busk med mørkt bladverk og effekten demper seg kanskje litt.

 • anne kari
  Sunday, June 9, 2013

  Jeg er enig med Anette. Dette her er spennende. Jeg har akkurat fotografert en fantastisk hage som skal presenteres i et hageblad til enste år, der dett nettopp sto knalloransje azalea sammen med rosa/lilla rododendron. Herlig med litt knallfarger. Nyt det.