HVA SKAL DU VELGE FRA FRØKATALOGENE?

gardenandgem, Updated: 1 min read132 views
Antall frøkataloger og det store utvalget som nå også tilbys her i Scandinavia, viser at selv i Norge er hagedyrking blitt mere populært enn hva det var for bare ti år siden.

Det har blitt mange frøkataloger å velge imellom som feks Impecta, Botanisk Verden, og den nokså nye Garden Living.

Prismessig ligger de nokså likt, litt variasjon i forhold til antall frø pr pakke, men jeg tenker at utvalg, beskrivelse av produktene, leveringstid og nettsidens funksjonalitet vil nok heller ha betydning for valget av frøforhandler.

Alle de tre nevnte frøforhandlerne oppga antall frø pr. pose i katalogene sine eller mengden målt i gram, noe som er utrolig positivt i forhold til planlegging av hagen og ikke minst “value for money”.

Hos Garden Living vil jeg nok bestille den nydelige blomstererten  Cupid Mahogany. Den er lav, mørk rød og egner seg for ampler og krukker.

Praktsalvie Salsa Purple er en annen sommerplante som ser spennende ut.

Fra Botanisk Verden skal jeg bestille en plante som vil ergre hele den mannlige delen av familien, nemlig Quinoa. Klarer jeg å få til ett måltid med hjemmedyrket Quinoa skal jeg være veldig fornøyd.

Fra Impecta bestiller jeg en plante som jeg aldri har forsøkt før. Det  er Stevia planten “Stevie”, bare fordi det er gøy å forsøke. Skal bli spennende å smake om den er så søt som beskrevet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Comments Yet.