KJØPE FRØ PÅ NETT

gardenandgem, Updated: 2 min read158 views
Her er en liste over norske og internasjonale frøfirma som leverer til Norge. Jeg har ikke bestilt frø fra alle disse frøfirmaene selv.  This is a list of seedcompanies that you can buy from if you live in Norway.

Zimtrade AS

Har både frø, løk og småplanter.

Garden Living

Nettbutikk som har spesialisert seg på stauder, urter, løker og hageutstyr med god kvalitet. Har et spennende utvalg av frø. Åpnet av to ildsjeler som elsker alt grønt.

Veldig god erfaring med frøutvalg og levering.

Impecta

“Realt” svensk frøfirma.

Thompson and Morgan

-Linken er til den internasjonale siden som leverer til Norge. Har kjøpt frø fra de fra jeg var bitteliten og måtte skrive brev til England.

Hageglede

Het tidligere Brumundal Frø.

Solhatt økologisk hagebruk

Økologisk dyrkede frø. Alltid spennende med noen som tør å satse i Norge og tilbyr ting vi ikke har hatt innenfor grensene før.

(Jeg ser de har “Blauhilde” bønner som jeg akkurat bestilte for min far fra T&M. Han planter de i hagen sin i Trondheim med veldig god erfaring).

Chiltern seeds

Gammelt flott frøfima som jeg tror nesten ingen slår på utvalget. Veldig hyggelig. Du kan også få frøkatalogen. Litt sparsom med bildene, men du har jo Google..

Select seeds

Amerikansk frøfirma som jeg bruker litt her jeg bor nå (Texas). Spennende frø, god spireevne. Leveringstid til Europa kan jeg ikke si noe om.

Seedaholic

Irsk frøfirma med et veldig spennende frøutvalg som jeg har bestilt fra hit til Texas. Virker som de leverer til Norge også.

Utrolig bra frøbeskrivelser om stell og oppfølging.

Sarah Raven

Sikkert mange som har hørt om henne i Norge. Har først og fremst veldig inspirerende nettsider, og godt utvalg av frø til snitt blomster. Ikke mange tomattypene, om du skjønner.

Leverer til Norge.

Rara Vaxter

Svensk nettbutikk som leverer frø også til Norge. (Jeg ser de har tomattypen “Black Opal” som min far sverger til opp i det kalde drivhuset sitt i Trondheim. Han mener han får større avling av den enn tomaten “Moneymaker”. Hmm jeg er litt usikker, men den er veldig god og veldig lekker!

Jeg har laget en liste over amerikanske frøfirma på den engelske nettsiden min som jeg nå skriver mest på. Det er helt sikkert endel av disse som leverer til Europa hvis du finner noe du virkelig vil ha.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Comments Yet.