MAIHAGEN

gardenandgem, Updated: 1 min read192 views
Det ruller så fort på våren. Litt sakte i starten før frosten er ute av bakken, men i maihagen er det så mye å gjøre som du bare har lyst til om du er glad i hage.

I april og mai har jeg spesielt glede av det som ble gjort på høsten. Veldig glad for at jeg rotet meg til å mulche (legge et lag frisk jord, kompost eller lignende) rundt roser, busker og krevende stauder, at jeg plantet blomsterløk i potter og rundt i hagen, at sarte planter har vært tildekket med granbar eller hagefleece og derfor har overlevd vinteren, og at ugresset og plenkanter var sånn noenlunde.

Ikke glem at når det gjelder planter og vekster så er det ikke ett riktig svar og alle andre er gale. Det er hundrevis av greie måter som virker. Du må bare finne din måte.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Comments Yet.