SÅTID

gardenandgem, Updated: 1 min read183 views
Jeg har tatt inn en femtiliters-sekk med jord fra hagen som står på en avis i gangen for å tine. Den var så hardfrosset at den var vanskelig å få grep om. Jeg har dratt frem tomatfrøene fra i fjor. De skulle jeg selvfølgelig ha oppbevart i en lufttett boks i fryseren, men de har ligget i en liten eske i et skap på stuen.

Tomatplanter er utrolig lette å få til. Jeg sår sikkert ti ganger for mye hver eneste år, for sikkerhets skyld hvis de spirer dårlig. Men det gjør de egentlig aldri. Selv om jeg ikke har oppbevart frøene spesielt fornuftig. Tigerella, Super Marmande og Gardernes Delight, er alle reale tomatsorter med mye smak og relativt robuste planter. Om du har et lite veksthus er dette veldig bra sorter. Marmande planter jeg også ute, men det kommer an på hvor kald og våt høsten er om jeg får så mange modne tomater.

Tigerella klase fra drivhuset mitt på Orust. De er mere dekorative i en salat enn mange andre typer siden de har de gule stripene.
Tigerella klase fra drivhuset mitt på Orust. De er mere dekorative i en salat enn mange andre typer siden de har de gule stripene.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Comments Yet.