SLIK SER DET UT I HAGEN MIN PÅ ORUST

gardenandgem, Updated: 1 min read127 views
Jeg tror ikke at hagene til alle hagebloggere og hageskribenter alltid er så fine.

Men mulig de er det altså. Ikke vet jeg. Det jeg vet er at etter å ha bladd i hagemagasiner og skrollet gjennom utallige hagesider på nettet så føler jeg meg ikke alltid inspirert. Frustrert er oftere tilstanden min. Det ser ikke alltid bra ut i hagen min, og det håper jeg kan være en trøst til alle andre som føler for å klone seg fra tid til annen for å få alt som må gjøres gjort.

Ja, burde ha raket, burde ha ryddet. I det minst brurde jeg ha tatt ned ertestøttene fra i fjor.
Ja, burde ha raket, burde ha ryddet. I det minst burde jeg ha tatt ned ertestøttene fra i fjor.
tele 3
Det er bare goldt og brunt

I find it hard to believe that the gardens of gardening-bloggers around the world always looks great. I may ofcourse be wrong about that. What I do know from looking through magazines and blogs about gardening, is that I don’t always feel inspired. Frustrated would be more to the point. My garden does not always look pristine, and I hope it can serve as a comfort to those that feel like they must have a clone to be able to get everything that needs doing, done.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
  • Elin
    Thursday, April 4, 2013

    Ja, dette kjenner jeg meg igjen i. Jeg velger som regel og vise det jeg synes ser OK ut, men mange andre steder lider under dårlig tid og og ikke ork…